Vučurović: Minutom ćutanja NATO je priznao da je na području SRJ izvršio ratne zločine

"To što je šef režima ucijenjen od nekih zapadnih država, zbog raznih krivičnih djela, neće i ne može biti razlog da se čitava zemlja nalazi pod prismotrom NATO-a i bahatih ambasadorki SAD i Njemačke", istakao je portparol Nove srpske demokratije (Nova) Jovan Vučurović
113 pregleda 25 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Ažurirano: 12.04.2016. 14:54h

Nova srpska demokratija (Nova) pozdravlja odlučno i hrabro ponašanje koje ovih dana u Briselu, u središtu NATO pakta, demonstriraju Gojko Raičević, Marko Kovačević, Igor Damjanović i drugi protivnici učlanjenja u ovaj agresivni vojni savez, saopštio je Jovan Vučurović, potpredsjednik Nove.

"Veoma je važno ovoj organizaciji na svakom koraku, u svakoj prilici, pokazati da je nepoželjna u Crnoj Gori, a naročito je to bitno uraditi tamo gdje se nalaze njene glavne institucije. Neistine koje lažnim anketama pokušava plasirati marionetski režim u Podgorici, neophodno je neprestano razobličavati i preciznim, istinitim stavovima ukazati prvim ljudima NATO-a da relevantna istraživanja javnog mnjenja pokazuju da se preko dvije trećine građana Crne Gore protivi učlanjenju u ovaj vojni savez. To što je šef režima ucijenjen od nekih zapadnih država, zbog raznih krivičnih djela, neće i ne može biti razlog da se čitava zemlja nalazi pod prismotrom NATO-a i bahatih ambasadorki SAD i Njemačke. I sporazum između kriminalnog režima i posrnule i izdaji sklone opozicije, koji bezobzirno guraju te iste ambasadorke, je samo način da se dođe do ulaska Crne Gore u NATO bez referenduma, dakle silom", istakao je Vučurović.

On je dodao da takav scenario neće dozvoliti narod Crne Gore, koji ima pravo da odlučuje o sudbini zemlje koja je bombardovana tri mjeseca, i čije građane su ubijali vojnici NATO pakta.

"Zato je važno da se NATO savezu predoči istina o tome kako ih doživljava ogromna većina građana Crne Gore, kao što su to uradili naši prijatelji koji se trenutno nalaze u Briselu, a ne da se saopštavaju laži kojima ih ,,kljukaju'' prevaranti iz režima, njihove sluge iz posrnule opozicije i plaćenici i analitičari iz NVO. U konačnom, minut ćutanja za žrtve NATO agresije na Republiku Srpsku i SRJ, koji su naši prijatelji izdejstvovali u sjedištu NATO-a, je i svojevrsno priznanje NATO-a da je na području SRJ izvršio ratne zločine", kazao je Vučurović.

Bonus video: