Cdu spremna za ulazak u višestranačku vlast u Tivtu

“Zbog toga je od izuzetne važnosti da građani Tivta prepoznaju i razlikuju ozbiljne i ostvarive zahtjeve i ideje od puke predizborne logike"
4 komentar(a)
Cdu, Foto: CDU
Cdu, Foto: CDU
Ažurirano: 11.04.2016. 13:42h

Cdu smatra da je potrošen dvopartijski način vladanja nu Tivtu “koji se svodio na podjelu funkcija i radnih mjesta između veće i manje koalicione stranke, od izbora do izbora.”

Stranka Miodraga Vlahovića poručila je da je vrijeme za “višestranačku vlast u Tivtu” dio koje će biti i Cdu. Saopštili su da u novom tivatskom parlamentu neće biti mjesta za svih 12 lista koje se nadmeću na izborima 17.aprila.

“Zbog toga je od izuzetne važnosti da građani Tivta prepoznaju i razlikuju ozbiljne i ostvarive zahtjeve i ideje od puke predizborne logike. Lista Cdu predlaže konkretne programe i ideje koji se tiču upravljanja prostorom. Nije nam potreban, niti je moguć, raskid saradnje sa organima i službama republičke vlasti, već promjena načina odlučivanja i uključivanje građana Tivta u proces donošenja odluka”, saopštio je Izborni štab Cdu Tivta dodajući da gradu nije potrebna ni “nova runda predizbornih obećanja u vezi zapošljavanja na npr. tivatskom aerodromu, već ozbiljni programi privatno-javnog partnerstva i svrsishodno osnivanje i rad novih opštinskih agencija i službi.”

“Tivtu je, na kraju, potrebna jasna vizija razvoja, a ne poplava neodgovornih ideja raskida saradnje sa institucijama države Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: