Sanader: Tivat je u protekloj deceniji doživio značajnu transformaciju u oblasti izgradnje

Ona je dodala da se dječija igrališta moraju uraditi u svim zajednicama u Tivtu kako bi "omogućili da naši najmlađi imaju dovoljno prostora da pravilan razvoj"
115 pregleda 12 komentar(a)
Sandra Sanader, Foto: SDP
Sandra Sanader, Foto: SDP
Ažurirano: 11.04.2016. 08:42h

Tivat je u protekloj deceniji doživio značajnu transformaciju u oblasti izgradnje i dobijanja novih instrastukturnih objekata, kazala je kandidatkinja na listi "SDP čist izbor – Krsto Bošković" na izborima u Tivtu Sandra Sanader.

"Kao i uvijek, gradilo se, ono što je sa tržišne strane najnteresantnije, novi stambeni i poslovni prostori. Danas je potrebno da uradimo napor kako bi Tivat dobio ono što je odlika svakog razvijenog evropskog grada, veći broj dječijih igrališta, prostora za rekreaciju, sportskih igrališta i tako dalje", kazala je Sanader.

Ona je dodala da se dječija igrališta moraju uraditi u svim zajednicama u Tivtu kako bi "omogućili da naši najmlađi imaju dovoljno prostora da pravilan razvoj."

"Otvoreni i zatvoreni prostori za rekreaciju postaju mjesta društvenih okupljanja i to za sve naše sugrađane od najmlađih do nastarijih. Više prostora za bavljenje amaterskim sportom, terena za mali fudbal, košarku, odbojku i ostale sportove kao i oživljavanje tradicije boćanja kao autentičnog sporta u našem gradu su nužnost kako bi i dalje imali rezultate i veliki broj sugrađana uključenih u sportske aktivnosti. SDP će insistirati na sprovođenju Strategije razvoja sporta u Tivtu do 2020. godine, kao ključnog dokumenta kojim su postavljene smjernice za ovu oblast u narednom periodu", zaključila je Sander.

Bonus video: