Razglednice sa motivima uništenih preduzeća

Na razglednici je ispisan citat Mila Đukanovića sa konvencije u Bijelom Polju, iz oktobra 2012.godine – “Naš ključni problem je nezaposlenost, to je problem koji muči svaku crnogorsku porodicu. Ja želim da vam obećam da će to biti naš strateški zadatak”
55 pregleda 37 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2016. 07:13h

Članovi “Alternative” čestitali su Demokratskoj partiji socijalista (DPS) početak predizborne kampanje i na 12 adresa Opštinskih odbora DPS-a (Pljevlja, Bijelo Polje, Rožaje, Plav, Nikšić, Danilovgrad, Podgorica, Cetinje, Budva, Herceg Novi, Kotor i Tivat) poslali razglednice sa motivima uništenih preduzeća.

Na razglednici je ispisan citat Mila Đukanovića sa konvencije u Bijelom Polju, iz oktobra 2012.godine – “Naš ključni problem je nezaposlenost, to je problem koji muči svaku crnogorsku porodicu. Ja želim da vam obećam da će to biti naš strateški zadatak”.

Na poleđini razglednice, pored čestitke za početak kampanje, alternativci su izrazili poštovanje i divljenje zbog upornosti DPS-a jer, smatraju oni, izlaziti godinama sa istim obećanjima, pred iste ljude, je gest vrijedan poštovanja.

“Takođe bismo izrazili zadovoljstvo povodom zaposlenja 40.000 novih radnika, na novim radnim mjestima, što je i bilo glavno predizborno obećanje vladajuće partije i njenog predsjednika Mila Đukanovića. ‘Alternativa’ zaista vjeruje da je 40.000 novih radnika zaposleno na isto toliko novih radnih mjesta, uprkos tome što je narod u Crnoj Gori nezahvalan, pa će reći kako ne zna, ili nije vidio nijedno preduzeće, kompaniju ili fabriku, koja ja otvorena u protekle četiri godine. Mi duboko vjerujemo da te fabrike postoje... Negdje”, stoji u saopštenju “Alternative”.

Oni vjeruju da će DPS ostati dosledan svojim obećanjima i da će i ovoga puta biti priče o makar 20.000 novih radnih mjesta.

Galerija

Bonus video: