Zenović: Vlast u Budvi umije da obećava samo kule i gradove

Ona dodaje da će "takvoj sramnoj praksi" doći kraj već na sledećim izborima, jer su prevaranti iz DPS-a građanima Budve obećavali “sve i svja”, a jedino ispunili svoje džepove
269 pregleda 2 komentar(a)
Andrijana Zenović, Foto: Demokratska Crna Gora
Andrijana Zenović, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 10.04.2016. 11:26h

Da garnitura na vlasti u Budvi umije samo da obećava “kule i gradove”, ali da je nesposobna da ta obećanja ispuni i sprovede u djelo, dokaz su i pogažena obećanja DPS-a, koja je pred prošle lokalne izbore dala Branka Medin Stanić, u ime Alijanse žena te stanke, kazala je članica Glavnog odbora Demokratske Crne Gore Andrijana Zenović.

"Naime, Medin Stanić je tada, na Izbornoj konvenciji obećala građanima Budve četiri projekta, i to ni manje ni više nego: izgradnju muzičke škole u našem gradu; dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama; projekat SOS za žrtve nasilja; i na kraju, edukaciju o rodnoj senzibilnosti i uvažavanju različitosti. Do danas, nijedan od četiri projekta nije zaživio u Budvi. Sasvim je jasno da je to, kao i uvijek kada je DPS u pitanju, bila isprazna priča. S obzirom na to da i sama radim u kulturno-istorijskoj ustanovi, veoma dobro sam upućena u kakvom se stanju nalazi kultura u Budvi, a pogotovo koliko je interesovanje DPS-a za unapređenje ovog veoma važnog segmenta društva u našem gradu. Od pompezno najavljivane izgradnje muzičke škole u predizbornoj kampanji, nakon dolaska na vlast,niko iz DPS-a više nikada nije pomenuo izgradnju muzičke škole. Ovakav odnos prema svom gradu, prema građanima dokaz je da DPS ne mari za ono što se ne mjeri novcem ili brojem glasova, s obzirom na to da izgovorena obećanja za njih ne predstavljaju obavezu, već obmanu", kazala je Zenović.

Ona dodaje da će "takvoj sramnoj praksi" doći kraj već na sledećim izborima, jer su prevaranti iz DPS-a građanima Budve obećavali “sve i svja”, a jedino ispunili svoje džepove.

"A građani to dobro vide, i dobro osjećaju na sopstvenoj koži. Demokrate Budve će svako neispunjeno obećanje DPS-u vratiti kao bumerang, i jasno, i odgovorno pred građanima, razobličiti sve njihove prevare, i krenuti putem pobjeda, kako bi se stvorili uslovi za uspostavljanje uređenog sistema i obnovu devastiranih vrijednosti. To je naš cilj i naša obaveza ", zaključila je Zenović.

Bonus video: