Bečić: Svima je jasno da DPS postaje partija prošlosti

"Od osnivanja do danas, Demokratska Crna Gora je prepoznata po principijelnosti, dosljednosti i držanju date riječi, jer je ona za Demokrate zakon", rekao je Bečić
10 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 06.04.2016. 17:17h

Svima je jasno da DPS postaje partija prošlosti, a Demokrate predstavljaju tim budućnosti, jer se ciljevi Demokrata utemeljeni u programu "Pobjede, a ne podjele" ostvaruju, što pokazuje i ogromna podrška građana, kazao je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

On je to kazao sinoć u Podgorici na konstitutivnoj sjednici mjesnih odbora Demokratske Crne Gore, Tološi i Prvi maj, na kojoj su za predsjednike Mjesnih odbora izabrani Slobodan Tripković i Predrag Rajević.

"Od osnivanja do danas, Demokratska Crna Gora je prepoznata po principijelnosti, dosljednosti i držanju date riječi, jer je ona za Demokrate zakon. Kao dokaz da su Demokrate ljudi od riječi, primjer su izbori u Tivtu i odluka Demokratske Crne Gore da ne učestvuje na istim, zbog svima dobro poznatih izbornih zloupotreba, iako ima veliku podršku i izuzetno jaku infrastrukturu u toj primorskoj opštini", rekao je Bečić.

Boris Bogdanović, generalni sekretar Demokrata istakao je da plejada mladih Demokrata ne obilazi samo svaki grad, svaku mjesnu zajednicu, svaki kvart, već svako domaćinstvo i svakog čovjeka u Crnoj Gori i niko ih i ništa ne može zaustaviti dok svakom biraču ne objasne da Crna Gora mora i može naprijed, da Crna Gora ima izbor i da Crna Gora mora pobijediti ovu i ovakvu vlast, koja je građane preskupo koštala.

Sjednicu, je otvorio predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Glavnog grada, Vladimir Čađenović, a pored Bečića i Bogdanovića prisustvovali su Zdenka Popović, potpredsjednica Demokratske Crne Gore kao i poslanici te partije u Skupštini Crne Gore, Neven Gošović i Velizar Kaluđerović.

Bonus video: