Bokeški forum: RTCG omalovažava Tivat i Tivćane

Za RTCG je vrijeme da prihvate da su servis svih građana Crne Gore i da bi tako trebalo da se počnu i ponašati, te da bi prema tome i termin sučeljavanja trebalo da bude prilagođen građanima Tivta, a ne gledaocima španskih sapunica
13 komentar(a)
RTCG, Foto: Luka Zeković
RTCG, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.04.2016. 06:58h

Iz Bokeškog foruma su reagovali na odluku Javnog servisa RTCG da prvi termin sučeljavanja političkih konkurenata za lokalne izbore u Tivtu bude petak, 8. april, u 13. sati.

"To je vrijeme kada pošteni ljudi rade, penzioneri odmaraju, i kad se u jednoj poštenoj bokeškoj porodici poštuje kućni red. Ovim ste omlaovažili sve one građane Tivta koji su u u tom terminu željeli da čuju šta je to što im politički subjekti nude. Koga i zašto štitite? Čijih se riječi bojite", pitaju iz Bokeškog foruma.

U reagovanju se navodimo da je za RTCG vrijeme da prihvate da su servis svih građana Crne Gore i da bi tako trebalo da se počnu i ponašati, te da bi prema tome i termin sučeljavanja trebalo da bude prilagođen građanima Tivta, a ne gledaocima španskih sapunica.

"Vaše eventualno opravdanje da za sve vrijede isti uslovi, mi u Bokeškom forumu nećemo prihvatiti, jer nije svakome politika profesija, tako da je određenim izbornim listama čija se budžetska sredstva u kampanji ne mjere desetogodišnjom prosječnom potrošnjom četvoročlane porodice, ovo jedini način predstavljnja izbornog programa. Ukoliko se ostali politički subjekti vezani za lokalne izbore u Tivtu slože i dogovore, Bokeški Forum zajedno sa njima neće svog predstavnika poslati na sučeljavanje. U suprotnom, mada revoltirani, doći ćemo da sučelimo mišljenja, jer za razliku od vas, nemamo šta da krijemo", navodi se u reagovanju Bokeškog foruma.

Bonus video: