Liberali najnapredniji dio političke scene

"Crna Gora je pred vratima NATO saveza, dobar dio puta evropskih integracija pređen je i godina pred nama, uprkos svim izazovima, mora intezivirati te procese“, rekao je Popović
71 pregleda 7 komentar(a)
Andrija Popović, Ivo Vajgl, Foto: Liberalna partija
Andrija Popović, Ivo Vajgl, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 04.04.2016. 17:27h

Crnogorski liberali najprogresivniji su dio političke scene i najotvoreniji prema reformama i građanima, ocijenili su predsjednik Liberalne partije (LP) Andrija Popović i poslanik Evropskog parlamenta iz ALDE grupe liberala, Ivo Vajgl.

Popović je, kako je saopšteno iz LP kazao da je Vajgl uvijek bio veliki prijetelj Crne Gore i njenih liberal, ali i snažan glas u Briselu koji pomaže snažniji reformski put naše države.

"Crna Gora je pred vratima NATO saveza, dobar dio puta evropskih integracija pređen je i godina pred nama, uprkos svim izazovima, mora intezivirati te procese“, rekao je Popović.

On je upoznao evropskog parlamentarca i sa predstojećim izbornim aktivnostima u izbornoj godini, ali i aktuelnoj političkoj situaciji u državi i u Skupštini i razgovarali su i o perspektivama daljeg razvoja tih dešavanja.

"Ocijenjeno je da su crnogorski liberali najprogresivniji dio političke scen i najotvoreniji prema reformama i građanima i njihovim slobodama“, kaže se u saopštenju LP.

Sastanku su prisustvovali i poslanici Genci Nimambegu i Ljeka Dragičević, koji su Vajgla upoznali sa pozicijom manjinskih naroda u Crnoj Gori i, kako se navodi, njihovim doprinosom multikulturanoj i demokratskoj državi.

Bonus video: