Bošković pisao Novoselu i partijama: Prioritetne da budu tačke od izuzetne važnosti za građane Tivta

Na ovaj način bi svi pokazali da su nam interesi Tivta i njegovih građana na prvom mjestu, a da za politička nadmetanja možemo koristiti aktulelnu predizbornu kampanju u našem gradu", kazao je Bošković
2 komentar(a)
Krsto Bošković, Foto: Siniša Luković
Krsto Bošković, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 31.03.2016. 14:53h

Predsjednik SO Tivat, Krsto Bošković (SDP) uputio je danas pismo parlamentarnim partijama u aktuelnom sazivu i gradonačelniku Ivanu Novoselu (DPS) u kojem je predložio da se izmijeni redosljed dnevnog reda na sjednici SO koja je zakazana za danas.

Kako je saopšteno iz Boškovićevog kabineta, tim izmjenama bi kao prioritetne tačke bile stavljene "one čije je donošenje od izuzetne važnosti za građane Tivta, pogotovo uzimajući u obzir da će sljedeća radna sjednica lokalnog parlamenta biti održana tek krajem maja mjeseca".

"Tačke koje bi bile prioritne bi se raspravljale na samom početku sjednice, a ukoliko neko ne želi da prisustvuje sjednici zbog političkih razloga, to može uraditi po izglasavanju tih tačaka. Odluke koje su prioritne se odnose na izmjenu naknade za komunalno opremanje komunalnog zemljišta, odluka kojom je predviđeno smanjenje poreza na nepokretnost, odluka o komunalnom redu, odluka o izmjenama DUP-a "Golf i Donji Radovići zapad" i nekoliko drugih, za svakodnevni život veoma bitnih odluka. Na ovaj način bi svi pokazali da su nam interesi Tivta i njegovih građana na prvom mjestu, a da za politička nadmetanja možemo koristiti aktulelnu predizbornu kampanju u našem gradu", kazao je Bošković.

Tivatski DPS koji je ranije već raskinuo vladajuću koaliciju sa SDP, najavio je da će nastaviti sa bojkotom rada SO, a na sjednicu danas najvjerovatnije neće doći ni odbornici HGI i CDU, pa SDP sa ostatkom opozicije vjerovatno opet neće imati kvorum.

Bonus video: