Lekić: Vrh vlasti stoji iza drske neodgovornosti u vođenju Budve

"Demos je spreman da doprinese kraju agonije opštine i konačnom početku vođenja Budve", kazao je Lekić
0 komentar(a)
Miodrag Lekić, Foto: Savo Prelević
Miodrag Lekić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.03.2016. 09:56h

Sve društvene bolesti koje je donijela vlast DPS se nažalost najviše i to u metastaziranim oblicima ispoljavaju upravo u Budvi, kazao je lider Demosa Miodrag Lekić na sinoćnjem susretu sa aktivistima partije u tom gradu.

Lekić je istakao da misli na devastaciju prostora, rasprodaju nacionalnih resursa, korupciju i kriminal u svim sferama, prezaposlenu opštinu u dugovima, sve do "već javne činjenice da dugogodišnji funkcioneri partije na vlasti iz Budve imaju zvaničan sudski tretman kriminalne grupe i šefova kriminalnih grupa".

"Budva je kao biser crnogorskog primorja i ekonomskih potencijala danas simbol propadanja zemlje. Vrhunac ironije i neodgovornosti, zapravo vrhunac političke i etičke propasti ove zemlje ogleda se u činjenici da uprkos ovakvim bilansima primarno ekonomsko, političko, kriminalne prirode vladajuća partija u Budvi još nije podnijela ostavku. Ovo govori da iz ovako drske manifestacije neodgovornosti stoji vrh vlasti Mila Đukanovića koji time iznova potvrđuje profil pohlepne, neodgovorne i nekontrolisane vlasti", kazao je Lekić.

On je poručio da će Demos nastaviti da svojim ozbiljnim javnom djelovanjem.

"Demos je spreman da doprinese kraju agonije opštine i konačnom početku vođenja grada kojim će se vratiti dostojanstvo njegovim građanima kao i njihovo pravo da valorizovanjem ogromnih potencijala opštine žive bolje i pravednije", saopšteno je.

Dogovoreno je da nakon dosadašnjeg rasta Demosa, sredinom aprila bude i formalizovano osnivanje Opštinskog odbora Demosa u Budvi.

Bonus video: