DPS Tivat: Demokrate pozivaju na bojkot jer su suočene sa porazom

8 komentar(a)
Tivat, Foto: Arhiva Vijesti
Tivat, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 16.03.2016. 18:27h

Prijedlog sporazuma parlamentarnih opozicionih političkih subjekata koji su ponudile Demokrate, kojim pozivaju na bojkot izbora u Tivtu, predstavlja samo nastavak uzaludnog truda da odlože svoj debakl na tivatskoj političkoj sceni, smatraju u tivatskom DPS-u.

"Rezultati do kojih su došli nakon iscrpnog, ali na njihovu žalost, bezuspješnog obilaska tivatskih birača, jasno je da je poziv na bojkot sve što im je preostalo, jer su sada jasno suočeni sa porazom koji im slijedi 17. aprila. Na političku zrelost koji su pokazali dosadašnjom medijskom kampanjom, suvišno je trošiti riječi. O tome najbolje svjedoči prva tačka pomenutog Sporazuma, kojom pokušavaju da se zaštite od međusobnog napadanja. Uostalom, kako partije, koje nijesu u stanju da obezbijedi ni elementarnu međusobnu kulturu komunikacije, mogu Tivćanima ponuditi bilo kakva rješenja za bolji život?", navodi se u saopštenju DPS Tivat.

Dodaje se da je "jasno da tu nema potencijala za zdrav razvoj zajednice".

"Isključivo ih motivišu lični interesi predstavnika opozicionih partija. Odgovornost i ozbiljnost prema Tivtu i Tivćanima, koje oni svakako zaslužuju, pokazaće jedino ako uskoro prestanu sa pokušajima opstrukcije izbora. Demokratska partija socijalista ostaje otvorena za svaki dijalog u sklopu kojeg je moguće pružiti kvalitetan podsticaj za razvoj demokratskog procesa", zaključuje se.

Bonus video: