Demokrate realizovale kampanju "Od vrata do vrata" u Baru

"Demokratska Crna Gora nastavila je svoju aktivnost upoznavanja građanki i građana Crne Gore sa svojim ciljevima i namjerama, te sa svojom nesumnjivom doljednošću od momenta svog osnivanja do danas", navodi se u saopštenju
79 pregleda 8 komentar(a)
Demokrate Bar, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Bar, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 13.03.2016. 13:09h

U cilju upoznavanja građana Crne Gore sa ciljevima i namjerama Demokratska Crna Gora realizovala je kampanju "Od vrata do vrata" u Baru.

"Demokratska Crna Gora nastavila je svoju aktivnost upoznavanja građanki i građana Crne Gore sa svojim ciljevima i namjerama, te sa svojom nesumnjivom doljednošću od momenta svog osnivanja do danas. Cijele protekle sedmice, Demokrate su, već sada se može reći, sa velikim uspjehom realizovale kampanju “od vrata do vrata“ i u Baru. Da politički subjekt, čiji predsjednik Bečić uživa ogromno provjerenje građana, iz dana u dan poprima razmjere ozbiljne političke snage u Crnoj Gori, kadre da načini odlučujući korak na prijeko potrebnom putu promjena, najbolja potvrda su izuzetne simpatije Baranki i Barana sa kojima su se naši mladi volonteri srijetali, obilazeći domaćinstva u gradu ispod Rumije. U tom smislu, i statistika je neumoljiva: na pređenih 5.847 domaćinstava, Demokrate imaju podršku od 13,92%", navodii se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da atmosfera pobjeda koju su osjetili članovi Mladih demokrata „na terenu“, u multietničkoj sredini kakva je ona u Baru, "koju su sami Barani kreirali svojim ljubaznim odnosom, davanjem svesrdne podrške za mladost i svježe ideje, kao i masovnim učlanjivanjem, biće sjajan podsticaj za sve Demokrate da nastave započeto otopljavanje Crne Gore i cijepanje zavjese mraka, koja nas prekriva skoro tri decenije."

"Da se Demokratama može vjerovati, osim svega onoga što smo obećali, pa učinili, najveći motiv su časni, stručni i ljudi odlučni da stvari mijenjaju na bolje i u Baru", zaključeno je u soapštenju.

Bonus video: