CDU: Novi izbori rješenje za Herceg Novi

"U novonastaloj situaciji, koja predstavlja političku i pravnu konfuziju, ozbiljni politički subjekti, bilo da su u vlasti ili van nje, treba da naprave jedini potez koji bi pokazao da su odgovorni pred građanima i njihovim interesima"
2 komentar(a)
Gradska luka Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Gradska luka Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 10.03.2016. 14:29h

Crnogorska demokratska unija smatra da su novi izbori logično i jedino konstruktivno rješenje za situaciju koja je stvorena u Herceg Novom.

"U novonastaloj situaciji, koja predstavlja političku i pravnu konfuziju, ozbiljni politički subjekti, bilo da su u vlasti ili van nje, treba da naprave jedini potez koji bi pokazao da su odgovorni pred građanima i njihovim interesima.

Vanredni izbori bi potvrdili da postoji svijest i spremnost da se uspostavi politička i ukupna stabilnost u opštini i gradu koji je predugo i nepotrebno bio žrtva pogrešne politike”, navodi se u saopštenju OO CDU Herceg Novi.

“Političke snage koje su promovisale politiku kao da je Herceg Novi van Crne Gore, naslijedila je nedjelotvorna koalicija u koju je upalo udruženje građana za koje je sada jasno da je bilo obična obmana građana.

Politiku koja je išla "uz nos" Crnoj Gori naslijedila je politika koja je ignorisala pravila i procedure.

Cdu očekuje da i druge stranke i udruženja iskažu stav po ovom pitanju. Nadamo se da njihovo "spasonosno" rješenje nije bojkot. Bojkot nije odgovor ni za Herceg Novi, ni za Tivat, ni za Crnu Goru!”, zakljućuje se u saopštenju CDU.

Bonus video: