Demokrate Nikšić: DPS-u se pali crveni alarm za uzbunu

"Pobijedićemo, jer nam trebaju serije pobjeda, a ne serije podjela i poraza iz kojih su pojedinci iz vlasti izašli kao milioneri i milijarderi, tajkuni i mafijaši, koje ću pobijediti i poraziti, jer njihov poraz je pobjeda Crne Gore i svih njenih građana"
15 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2016. 12:23h

Demokrate Nikšić su izabrale svoj Opštinski odbor, u prisustvu predsjednika Alekse Bečića, koji će brojati 86 članova.

Izabrano je i tročlano Radno tijelo koje će rukovoditi ovom opštinskom organizacijom do izbora predsjednika Opštinskog odbora.

"Broj, a naročito sastav nikšićkog Odbora Demokrata garantuje dosljedno ispunjavanje svih zacrtanih ciljeva iz Programa “Pobjede, a ne podjele”, u kojem veliki broj Nikšićanki i Nikšićana vidi izlaz iz svakodnevnih problema sa kojima se suočavaju, a u koje ih je dovela nedgovorna i nezakonita politika sadašnje vlasti. Ipak, sa dolaskom Demokrata i dodatnim organizovanjem, kako je to bilo ovom prilikom, DPS-u se pali crveni alarm za uzbunu, kao što se uključio crveni meteo alarm, kako to lijepo primijeti mr Momo Koprivica, potpredsjednik Demokrata i član novoizabranog Radnog tijela, koje će se nalaziti na čelu Opštinskog odbora grada pod Trebjesom", navodi se u saopštenju Nikšićkoh Demokrata.

"Pobijedićemo, jer nam trebaju serije pobjeda, a ne serije podjela i poraza iz kojih su pojedinci iz vlasti izašli kao milioneri i milijarderi, tajkuni i mafijaši, koje ću pobijediti i poraziti, jer njihov poraz je pobjeda Crne Gore i svih njenih građana", naglasio je Bečić.

Bečić je ocijenio je da je najveća snaga Demokrata, "osim u ispravnosti konkretnih rješenja koje nude i vizije o prosperitetnoj i bogatoj Crnoj Gori, u ljudima kojima se obraća, a naročito u Mladim demokratama, koje svakodnevno obilaze crnogorska domaćinstva, predstavljajući im ta rješenja i viziju.

Jasno naglasivši opredijeljenost i odluku Demokrata da samostalno izađu na izbore, ukoliko se ispune uslovi koji će im dati karakter fer i demokratskih, on je ponovo istakao svoj zahtjev prema opoziciji, u kojem vidi jedno od glavnih rješenja za smjenu Đukanovića – dogovor o međusobnom nenapadanju.

"Na ovaj način, Demokrate su, pored Budve, Tivta i Podgorice, i u Nikšiću zaokružile svoju infrastrukturu, što, sa jedne strane, nije bilo lako imajući u vidu nedostatak finansijskih sredstava, a sa druge, nije bilo teško kad se uzme u obzir ogroman broj građanki i građana Nikšića koji u nama vide kredibilnu i pravu alternativu mafiokratskoj vlasti", kazali su iz Demokrata Nikšić.

Galerija

Bonus video: