Vujović DPS-u: Za Krivokapića nijesu čuli u italijanskom tužilaštvu

Međunarodni sekretar Socijaldemokratske partije Crne Gore je dodao da je medijski pul DPS sada javno potvrdio da je neistina ono što je rekao Đukanović, da su sporna samo dva uslova, već je istina ono što su poslali PES-u, odnosno sedam i više uslova
91 komentar(a)
Milo Đukanović, Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Milo Đukanović, Ranko Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.02.2016. 17:14h

Međunarodni sekretar Socijaldemokratske partije Crne Gore Ivan Vujović kazao je da DPS nema potrebe da ima kompleks od predsjednika Parlamenta Ranka Krivokapića.

"Đukanović je, ukoliko ga ne uništi familija i potreba da im se na razne načine prebacuje novac građana, svakako istorijski važnija ličnost. Predsjednik Krivokapić je toliko međunarodno nepoznat da na primjer u Tužilaštvu Italije ili u američkoj Komisiji za hartije od vrijednosti za Krivokapića nijesu ni čuli", kazao je Vujović.

Vujović je reagovao na današnje saopštenje DPS-a u kojem se navodi da SDP hvata nervoza.

"Dijelu saopštenja DPS-a koji predstavlja demant premijera Đukanovića ne bismo ništa dodali. To je pokazatelj da raste sloboda mišljenja i u DPS-u, pa iz partije u kojoj se nije smio iznijeti ni drugačiji stav, danas imamo demant sopstvenog predsjednika. To je za svaku pohvalu", kazao je Vujović.

On je dodao da je medijski pul DPS sada javno potvrdio da je neistina ono što je rekao Đukanović, da su sporna samo dva uslova, već je istina ono što su poslali PES-u, odnosno sedam i više uslova.

"Sada je jasno i zašto su odbili da pismeno potvrde ono što je rekao gospodin Đukanović, zato što DPS, moguće ni sam Đukanović, iza toga ne stoje", kazao je Vujović.

Bonus video: