Šimrak: DPS se "brinuo" za građane kroz slučajeve Mamule, instituta "Simo Milošević"...

"DPS je imao kad "brinuti" oko štete za građane što je najbolje pokazao kroz slučajeve Insitituta "Simo Milošević”, Mamule, Brodogradilišta ili HTP “Boka” i da ne nabrajamo dalje. A građani znaju koliko su dobra od te “brige” vidjeli", kazao je Šimrak
2 komentar(a)
Dragan Šimrak, Foto: Slavica Kosić
Dragan Šimrak, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 25.02.2016. 14:36h

Sazivanje vanredne Skupštine po hitnom postupku radi izglasavanja budžeta, pod formom navodne brige za građane, pokazuje svu neozbiljnost lokalne vlasti, smatra predsjednik OO SDP Herceg Novi, Dragan Šimrak.

On je izjavio da nije pomenuta “briga za građane” mislio bi da je riječ o već standardnoj šteti koju građanima Novog konstantno prave.

"DPS je imao kad "brinuti" oko štete za građane što je najbolje pokazao kroz slučajeve Insitituta "Simo Milošević”, Mamule, Brodogradilišta ili HTP “Boka” i da ne nabrajamo dalje. A građani znaju koliko su dobra od te “brige” vidjeli", kazao je Šimrak.

On je dodao da bio budžet izglasan ili ne, agonija hercegnovske vlasti, "koja se ne bavi ničim osim samom sobom", se nastavlja.

"Ne bih se unaprijed bavio time da li će jedan dio Izbora podržat drugi dio Izbora, a sve u podršci DPS-u, pri usvajanju budžeta za ovu godinu, ali bih ih sve zajedno podsjetio da je cijela prošla godina već izgubljena, a da i u ovoj, ulazimo u treći mjesec, a da nije ostvareno nijedno od ogromnih predizbornih obećanja", kazao je Šimrak.

Bonus video: