Kancelarija u Bloku 5 za probleme građana

Smatramo da će biti mnogo pitanja i dosta građana da će se javljati, kaže Bošnjak
12 komentar(a)
Branka Bošnjak, Foto: Savo Prelević
Branka Bošnjak, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.02.2016. 15:15h

Odbor Pokreta za promjene (PzP) Glavnog grada organizovaće “Dane otvorenih vrata” za građane, koji im mogu prijaviti probleme iz različitih oblasti.

Poslanica u Skupštini Crne Gore i odbornica u lokalnom parlamentu Branka Bošnjak kazala je da će svakog dana neko od odbornika i funkcionera dežurati u kancelariji u Bloku pet, koju su dobili od Glavnog grada.

“Otvorićemo kancelariju za pravnu pomoć, gdje će građani iznijeti neke od svojih problema, pa da probamo to zajedno da riješimo. Koordinator kancelarije će biti Milan Marović. Smatramo da će tu biti dosta pitanja i da će se dosta građana javljati, pa ćemo to organizovati dva puta nedjeljno, prije i poslije podne...”, kazala je Bošnjak.

PzP će, kako je istakla, organizovati i „Dane otvorenih vrata” za osobe sa invaliditetom, za sve marginalizovane grupe, kao i za saradnju sa nevladinim sektorom iz te oblasti. Tom problematikom će se, kako je kazala, baviti Nebojša Miranović. U planu je, kako je navela, i organizovanje otvorenih dana, vezano za pitanja o urbanizmu.

Bonus video: