Zvijezda slavnih Đukanoviću za rođendan: "Praznik svega što diše"

Članovi Pokreta su se pred Skupštinom zahvalili poslanicima koji premijeru "27 godina daju podršku, vjeruju u njega i omogućavaju mu da i dalje sija"
63 pregleda 39 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2016. 13:52h

Građanski pokret otpora Crna Gora organizovao je povodom rođendana Mila Đukanovića performans u okviru kojeg su ispred Skupštine premijeru postavili zvijezdu slavnih.

Uz domaću "Milovaču", čestitali su građanima Crne Gore 15. februar - "praznik svega što diše i mrda na crnogorskim prostorima".

"Prije 54 godine zaninala se kolijevka sa najvećim sinom srpskim, pardon crnogorskim, ma svjetskim. Čovjekom koji je pola svog života, svoje najbolje godine ugradio u Crnu Goru. Daleke 1989. godine, građani Crne Gore prepoznali su ruku koja će ih uspješno voditi. Put nimalo lak a neprijatelja puno: u početku Hrvati, Muslimani, Albanci, truli Zapad, pa liberali, pa Srbi, Rusi, četnici, Koštunica i konstantno peta kolona", navode iz Građanskog pokreta otpora.

Oni su se pred Skupštinom zahvalili poslanicima koji premijeru "27 godina daju podršku, vjeruju u njega i omogućavaju mu da i dalje sija".

"Tebi, Premijeru, srećan rođendan, da nam budeš živ i zdrav još dugo, kako bismo ti se odužili za sve što si učinio za nas. Neka ova "zvijezda slavnih" bude skroman doprinos kako tvoje zasluge ne bi otišle u zaborav. Dužnost tvojih građana je da učine sve da žanješ kao što si i sijao", naveli su iz pokreta.

Galerija

Bonus video: