Mitrović: Socijaldemokrate Tivat se spremaju za ulazak u vlast

"Naša ambicija je mobilizacija najboljih ideja u našoj lokalnoj zajednici", istakao je predsjednik SD Tivat Zdravko Mitrović
136 pregleda 6 komentar(a)
Zdravko Mitrović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Zdravko Mitrović, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 14.02.2016. 11:10h

Poslije prvog Kongresa Socijaldemokrata Crne Gore lokalna organizacija ove partije u Tivtu usredsređena je na pripreme za lokalne izbore. To će biti prvi izbori za ovu novu partiju, koja je u svoje redove pored izvornih socijaldemokrata privukla mnogo novih ljudi, koji su prvi put ušli u neku političku partiju, saopštile su Socijaldemokrate Tivta.

"Socijaldemokrate Tivat se spremaju za ulazak u vlast sa stručnim i ozbiljnim ljudima te ekonomskim programom usmjerenim na to, da plodovi razvoja i investicija budu svima dostupni", izjavio je predsjednik SD Tivat Zdravko Mitrović.

U saopštenju se dodaje da pošto su se u partiju uključili mnogi eksperti iz područja turizma i sporta, ova partija ima već pripremljen nacrt strategije razvoja od kojeg će svi građani osjetiti benefite.

"Drugačiju političku kulturu koju SD baštini, pokazaće i Tivćani u kampanji, putem dijaloga sa svim građanima kojima je stalo do prosperiteta Tivta. Kampanja za lokalne izbore temeljiće se na iskrenom razgovoru sa građanima i lokalnim poduzetnicima sa ciljem, da se evidentiraju problemi i pripremi konkretan program ekonomskih mjera, koje će SD Tivat sprovoditi na vlasti", navodi se u saopštenju SD Tivat.

Iz ove partije ističu da će organizovati razgovore sa građanima u svim mjesnim zajednicama, kao i posebne programske sastanke sa organizacijama iz različitih područja od nevladinih organizacija do sportskih klubova.

"Naša ambicija je mobilizacija najboljih ideja u našoj lokalnoj zajednici", istakao je Mitrović.

"Socijaldemokrate su partija moderne ljevice, koju definira baš široki dijalog i uključivanje građana u sve procese odlučivanja, pa je formiranje programa prvi korak, u kojem je nužno voditi najotvoreniju raspravu sa svima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: