Kusovac: Rekla-kazala priče onih koji strahuju od volje birača

"Ovdje se radi o nečem drugom -paničnom strahu od lošeg ishoda na predstojećim lokalnim izborima u Tivtu,” zaključuje se u saopštenju vladajuće partije
6 komentar(a)
Siniša Kusovac, Foto: Fm-hn.com
Siniša Kusovac, Foto: Fm-hn.com
Ažurirano: 12.02.2016. 14:45h

DPS na predstojeće izbore u Tivtu izlazi još jača i sigurna u svoju pobjedu, jer je u pravom smislu riječi, posvećena svom gradu i njegovim građanima i ima jasnu viziju razvoja grada, saopštio je danas OO DPS Tivta.

“Svi važni razvojni projekti u turizmu locirani su na prostoru Opštine Tivat i umnogome su promijenili turističku vrijednost Tivta i Crne Gore. Zasigurno da se takva pozicija ne bi mogla graditi bez efikasnog i efektivnog rada organa lokalne uprave i svih njenih preduzeća i ustanova,” navodi se u saopštenju te stranke, koje potpisuje predsjednik OO DPS Siniša Kusovac.

Odgovrajući na optužbe opozicije koja je ovih dana prozvala DPS da se “umorila od vlasti” i da opet vrši zloupotrebe državnih resursa i predizborno zapošljavanje po receptu iz afere “Snimak”, Kusovac je kazao da takva saopštenja “u najmanju ruku pišu ljudi koji apsolutno ne mare za interese građana Tivta i koji svoje bitisanje baziraju isključivo na fabrikovanju dezinformacija.“

„Jasno je svim građanima da se radi o apsolutno iskonstruisanoj i jalovoj priči i da štetu mogu imati jedino kreatori ovakvih dezinformacija. Čitaocima se prezentuju informacije, kako sami navode u tekstu 'od niza izvora', što znači 'rekla kazala'. I oni sami su svjesni činjenice da poslije završetka svog radnog vijeka, službenik treba da ide u zasluženu penziju,” saopštila je tivatska DPS, pitajući se “ko kome u današnje vrijeme oprašta račune za struju, vodu, smeće i ostale obaveze građana”.

“Prozivati imena istaknutih članova OO DPS bez konkretizacije sa informacijama i podacima je čist apsurd i manipulacija. Zakon o slobodnom pristupu informacijama je na snazi dugi niz godina i mogu u svakom trenutku da dobiju sve potrebne informacije po svakoj aktivnosti koju vrši organ lokalne uprave, uključujuću sva javna preduzeća i ustanove. Dakle, ovdje se radi o nečem drugom -paničnom strahu od lošeg ishoda na predstojećim lokalnim izborima u Tivtu,” zaključuje se u saopštenju vladajuće partije.

Bonus video: