Milošević: Cilj ponude DPS-a je dogovor

„Predsjednik partije, Milo Đukanović nije opoziciji ponudio dogovor da se ne bi dogovorili, već da bi se dogovorili i otklonili sve sumnje u izborni proces“, rekao je Milošević agenciji MINA
125 pregleda 20 komentar(a)
Tarzan Milošević, Foto: Luka Zeković
Tarzan Milošević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.02.2016. 12:50h

Interes svih partija je da pregovori u parlamentu budu što prije završeni, jer je cilj ponude predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) dogovor kako bi se otklonile sumnje u izborni proces, ocijenjeno je iz te stranke.

Politički direktor DPS-a, Tarzan Milošević kazao je da je ta partija uvijek bila za dijalog.

„Predsjednik partije, Milo Đukanović nije opoziciji ponudio dogovor da se ne bi dogovorili, već da bi se dogovorili i otklonili sve sumnje u izborni proces“, rekao je Milošević agenciji MINA.

On je kazao da želi da vjeruje da je i kod dijela opozicije koji učestvuje u pregovorima iskazana želja da se postigne dogovor.

„Shvatio sam da kroz dijalog u parlamentu nije još sve dogovoreno, ali da i sa jedne i sa druge strane postoji prostor da se dođe do kvalitetnog rješenja gdje bi i jedni i drugi na kvalitetan način mogli da kontrolišu izborni proces i na taj način da dođemo do rezultata izbora koji bi verifikovli svi učesnici izbornog procesa na narednim izborima“, ocijenio je Milošević.

On je rekao da smatra da je u interesu svih da ti pregovori budu što prije završeni.

„Da se ne gubi dodatna energja i vrijeme u tom pravcu već da se oni usmjere na sticanje dodatnog povjerenja u izborni proces i ispravljanju eventualnih zajednički dogovrenih izmjena zakonodavstva“, zaključio je Milošević.

Bonus video: