Demokrate: U Danilovgradu imamo podršku 14,3 odsto birača

Demokrate su najvile i formiranje Opštinskog odbora u Danilovgradu, koji će raditi na ispunjavanju ciljeva programa "Pobjede a ne podjele"
0 komentar(a)
demokrate u Danilovgradu, Foto: Demokrate
demokrate u Danilovgradu, Foto: Demokrate
Ažurirano: 05.02.2016. 18:43h

Nakon posjete 1,834 domaćinstva u Danilovgradu, Demokratska Crna Gora ima podršku od 14,38 odsto građana i građanki, saopšteno je iz te partije.

Ovim je nastavljena kampanja Demokrata "od vrata do vrata", koju su sproveli članovi Mladih demokrata, kojom su stanovnike Danilovgrada upoznali sa svojim programom "Pobjede, a ne podjele".

"Nas u Demokratskoj Crnoj Gori ne čude ovako velike simpatije sa kojima smo se sreli gotovo na svakom koraku u Bjelopavlićkoj ravnici, imajući u vidu da smo, iako mlada Partija, postali prepoznatljivi po izgrađenim stavovima, sopstvenom pravcu i nepokolebljivom opozicionom karakteru. Osim toga, stanovnicima danilovgradske opštine predstavili smo jasne problem njihove lokalne zajednice, ali i, kako smo to učinili na državnom nivou, ponudili rješenja za njih", navodi se u saopštenju Demokrata.

Demokrate su najvile i formiranje Opštinskog odbora u Danilovgradu, koji će raditi na ispunjavanju ciljeva programa "Pobjede a ne podjele".

Bonus video: