Glendža: Propada glavni adut DPS-a za cetinjske izbore

"Smatrajući da je problem i više nego očigledan, a i prilično ozbiljan, obratili smo se prvom čovjeku grada. Primarno nas je zanimalo čiji su to propusti doveli do ovakvog stanja, ko treba da snosi odgovornost, ali i da li je ovaj projekat bio prioritet pred posljednje lokalne izbore, ili je samo poslužio kao političko kalkulanstvo, stvarajući privid, makar i "kozmetički", da se u Prijestonici nešto radi"
67 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2016. 11:37h

Iz kabineta prvog čovjeka prijestonice ni poslije mjesec dana ne odgovaraju na brojna oštećenja novopopločane Njegoševe ulice na Cetinju, koja je bila "glavni adut" DPS-a na posljednjim lokalnim izborima, izjavio je predsjednik OO URA Cetinje, Petar Glendža.

"Članovi našega Odbora su, na potezu od Grand hotela do sadašnje Muzičke akademije, ne dužem od 200 metara, locirali, obilježili i fotografisali, čak više od 900 napuklih, djelimično ili potpuno oštećenih kamenih blokova, kojima je ulica prije dvije godine popločana. Smatrajući da je problem i više nego očigledan, a i prilično ozbiljan, obratili smo se prvom čovjeku grada. Primarno nas je zanimalo čiji su to propusti doveli do ovakvog stanja, ko treba da snosi odgovornost, ali i da li je ovaj projekat bio prioritet pred posljednje lokalne izbore, ili je samo poslužio kao političko kalkulanstvo, stvarajući privid, makar i "kozmetički", da se u Prijestonici nešto radi", kazao je Glendža.

On je istakao da je problem ozbiljan i da neko treba da snosi odgovornost zbog neadekvatnog trošenja novca poreskih obveznika, i najavio je da će pitanja i foto-dokumentaciju ponovo poslati lokalnoj vlasti, nadajući se odgovoru.

Galerija

Bonus video: