Sve što imamo, reći ćemo u parlamentu

Rasprava o povjerenju Vladi počinje u ponedjeljak, a šef parlamenta Ranko Krivokapić je rekao da će trajati i u utorak, moguće i srijedu, jer su se svi poslanici javili za raspravu
22 komentar(a)
Duško Marković
Duško Marković
Ažurirano: 23.01.2016. 07:24h

Demokratska partija socijalista(DPS) sve što ima da kaže o političkoj krizi reći će na sjednici Skupštine posvećenoj inicijativi o povjerenju Vladi koja počinje 25. januara, rekao je “Vijestima” zamjenik predsjednika DPS-a i potpredsjednik Vlade Duško Marković.

Upitan da li DPS, odnosno Vlada, osjeća odgovornost za produbljivanje političke krize pošto sada sva opozicija i SDP govore o prekidu parlamentatrnog dijaloga, čak i bojkotu izbora, ako dođe do političke korupcije u parlamentu i da li imaju predlog kako izaći iz toga, Marković je kazao: ”Sve što imamo da kažemo reći ćemo na sjednici parlamenta”.

Rasprava o povjerenju Vladi počinje u ponedjeljak, a šef parlamenta Ranko Krivokapić je rekao da će trajati i u utorak, moguće i srijedu, jer su se svi poslanici javili za raspravu. DF je najavio da će organizovati proteste ispred Skupštine u ponedjeljak, ali to neće moći uradti u utorak jer je istekao rok za prijavu skupa.

Bonus video: