DPS: SDP je potpuno marginalan politički faktor na Cetinju

"Ali izdržite, kolege drage, nastavite sa marljivim pisanjem saopštenja. Imate našu punu podršku u tome. A kada ih već pišete, želimo vam i da se opismenite. I u tome imate našu punu podršku"
25 komentar(a)
Cetinje, Foto: SDP
Cetinje, Foto: SDP
Ažurirano: 19.01.2016. 10:21h

Table na ulicama Cetinja, koje upozoravaju na klizavu površinu su postavljene iz nužnih razloga zbog klimatskih prilika, pa nisu stigle da prođu korekciju natpisa koja bi uključivala crnogorski jezik, izjavili su iz OO DPS Cetinje.

U prijestoničkom ogranku DPS-a, reagovali su na jučerašnje saopštenje SDP-a, u kojem se napominje da su table upozorenja "ispisane na nekoliko svjetskih jezika, sem na crnogorskom".

"I ovog puta, SDP svoju borbu nastavlja ne naročito pismenim osvrtom na još jednu trivijalnost, koja upakovana sa neistinama ne daje ništa drugo do uzaludnu potrošnju energije autora iz ovog prozelitskog skupa politički neostvarenih ljudi.Tek da izostanu nejasnoće - table su na ulicama postavljene u skladu sa zakonskim odredbama koje se odnose na aktuelne vremenske uslove. Table su nabavljene nedavno, iz inostranstva, ali su usljed klimatskih prilika i nužnosti morale biti postavljene prije same korekcije natpisa, koja je takođe u toku", kazali su u DPS-u.

Oni smatraju da je cetinske funkcionere SDP-a uhvatila "nervoza", je će kroz koju nedjelju napustiti funkcije koje su dobili "zahvaljujući partijskoj pripadnosti".

"Teško je, gospodo, biti opozicija i od izbora do izbora biti suočen sa jednocifrenim procentom i ulogom potpuno marginalnog političkog faktora u svom gradu. Teško je, znamo, prežaliti i izlazak iz lokalne vlasti i miriti se sa tim. Ali izdržite, kolege drage, nastavite sa marljivim pisanjem saopštenja. Imate našu punu podršku u tome. A kada ih već pišete, želimo vam i da se opismenite. I u tome imate našu punu podršku", kazali su u DPS-u.

Bonus video: