Kusovac: Božović konačno progovorio istinu

"Što nas više budete kudili, mi ćemo više imati koristi od toga. Vi, na sreću građana, a samim tim ni grupacija kojoj ste se priključili, sasvim sigurno, mogu to odmah i da garantujem, još dugo nećete u Tivtu ostvariti nikakav politički rezultat"
2906 pregleda 7 komentar(a)
Siniša Kusovac, Foto: Siniša Luković
Siniša Kusovac, Foto: Siniša Luković

Predsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac kazao je da je u posljednjem obraćanju bivši funkcioner Opštine Tivat Goran Božović "konačno progovorio istinu".

U reagovanju na navode Božovića, Kusovac je naveo da je potvrdio "sve što sam napisao o Vama – da ste se već politički angažovali, i da je sva ova tirada i žalopojka nad Vašim tako "mukotrpnim" i sposobnim radom i "neiscrpnim profesionalizmom" koji je ostao tobože neprepoznat zapravo imala samo jedan motiv – što bolje i veće dodvoravanje novom političkom utočištu".

"Uz to, počeli ste da prijetite nekim bolnim sučeljavanjima, kao da se ne poznajemo. Bolna sučeljavanja su, kako čujem, prilično u Vašem maniru. I to manje-više svi u Tivtu znaju. Nemojte nas, molim Vas, u tom budućem "partijskom angažmanu" nimalo štedjeti. Što nas više budete kudili, mi ćemo više imati koristi od toga. Vi, na sreću građana, a samim tim ni grupacija kojoj ste se priključili, sasvim sigurno, mogu to odmah i da garantujem, još dugo nećete u Tivtu ostvariti nikakav politički rezultat. I to isključivo Vašom zaslugom", navodi se u reagovanju Kusovca.

Dodaje da je Božović dokazao da je "jefitno politikanstvo najveći motiv Vašeg javnog istupa".

"I drugi motiv ste sami prepoznali i već počeli da se pravdate, ali uzalud Vam priča – neću dozvoliti, kako sami navodite, arčenje opštinskih sredstava. I to je ono što vas je zaboljelo najviše. Čini mi se da živac u koji sam dirnuo sve više pulsira. Dobro je što ste iz ove prepiske nešto i naučilil pa ste ovoga puta izostavili etiketiranje radnika Opštine Tivat za koje ste rekli da su "poltroni, beskičmenjaci, beskorisni i nesposobni". Pošto je to ishod ove prepiske, vrlo sam ponosan na taj rezultat. Drago mi je i da ste odustali od dalje prepiske. Ja Vam sada saopštavam da sam spreman na sve što od Vas dolazi, jer sam navikao na Vaše promjene ponašanja", zakjlučio je Kusovac.

Bonus video: