Susret Bečića i ambasadora Austrije

"Njegova ekselencija, ambasador Austrije, istakao je da osnivanje Demokratske Crne Gore predstavlja obagaćivanje demokratskog života u Crnoj Gori i s interesovanjem primio k znanju sve konkretne predloge i napore koje Demokrate ulažu u demokratizaciju crnogorskog društva", navodi se u saopštenju Demokrata
73 pregleda 72 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
Aleksa Bečić, Foto: Demokrate
Ažurirano: 16.01.2016. 11:28h

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić sastao sa ambasadorom Austrije u Crnoj Gori, Johanom Frolihom. Sastanku je prisustvovao Boris Bogdanović, generalni sekretar Demokratske Crne Gore.

"Ovom prilikom, u srdačnom razgovoru sa visokim domaćinom čija je tema bila razvoj aktuelne političke situacije u Crnoj Gori, Predsjednik Demokrata je istakao da je Partija, čiji je lider, objedinila ljude različitih nacionalnosti, vjerskih i drugih opredjeljenja i već uveliko počela da ispunjava ciljeve zbog kojih je i osnovana: izdizanje iznad vještački produkovanih podjela, vraćanje povjerenja u politiku i političare i rješavanje konkretnih problema građana Crne Gore. Ističući da su Demokrate na političku scenu donijele novu kadrovsku ponudu, konkretan ekonomski program, uz spoj mladosti i skustva, Predsjednik Demokrata je sa ponosom podvukao da svi funkcioneri i lica koja su angažovana u Demokratskoj Crnoj Gori svoj posao obavljaju na volonterskoj osnovi te da im je plata nula", navodi se u saopštenju ove partije.

U saopštenju se dodaje da je Bečić Froliha upoznao sa teškom političkom, ekonomskom i institucionalnom situacijom u kojoj se nalazi Crna Gora, u kom kontekstu je pomenuo posljednji izvještaj Evropske Komisije.

"Njegova ekselencija, ambasador Austrije, istakao je da osnivanje Demokratske Crne Gore predstavlja obagaćivanje demokratskog života u Crnoj Gori i s interesovanjem primio k znanju sve konkretne predloge i napore koje Demokrate ulažu u demokratizaciju crnogorskog društva", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: