Knežević: Opozicija da bojkotuje raspravu o povjerenju Vladi

Knežević je pozvao poslanike koji se zalažu za smjenu Vlade da tog dana budu van Skupštine, i da se pridruže kolegama iz Demokratskog fronta koji bojkotuju rad Skupštine
17 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Zoran Đurić
Milan Knežević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.01.2016. 11:42h

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević pozvao je kolege iz opozicije da 25. januara ne učestvuju u skupštinskoj raspravi o preispitivanju povjerenja Vladi i da, kako je naveo, svojim prisustvom ne daju legitimitet političkoj farsi u režiji premijera Mila Đukanovića.

"Ako sve partije koje su deklarišu kao opozicione, i partija Ranka Krivokapića, budu van Skupštine, jasno je da Đukanović nema 41 poslanika koliko mu je neophodno da izglasa povjerenje sopstvenoj Vladi", kazao je Knežević na sinoćnjem novogodišnjem koktelu nikšićkog odbora DNP-a.

Knežević je pozvao poslanike koji se zalažu za smjenu Vlade da tog dana budu van Skupštine, i da se pridruže kolegama iz Demokratskog fronta koji bojkotuju rad Skupštine.

"Jer samo veliki narodni protesti neminovno mogu rezultirati padom aktuelne vlasti i uspostavljanjem miminuma povjerenja u izborni proces", poručio je lider DNP-a.

Bonus video: