Novi protest DF ispred Skupštine Crne Gore 20. ili 21. januara?

U osvrtu na sinoćnji ekspoze premijera Mila Đukanovića u Mojkovcu, Radunović je kazao da je "ta takozvana akademija pokazala da je ovo završna faza izdaje svega u Crnoj Gori zarad očuvanja vlasti, lične slobode i bogatstva"
86 pregleda 99 komentar(a)
Slaven Radunović, DF, NOVA, Bar, Foto: Radomir Petrić
Slaven Radunović, DF, NOVA, Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 08.01.2016. 21:24h

Potpredsjednik Nove srpske demokratije (Nova) Slaven Radunović najavio je večeras moguće novo protestno okupljanje Demokratskog fronta (DF) ispred Skupštine Crne Gore.

"Vidimo se ispred Skupštine moguće 20. ili 21. januara kada bude izglasavanje povjerenja Vladi", poručio je Radunović pristalicama stranke na tradicionalnom božićnom koktelu barskog odbora Nove, održanom u hotelu "Sidro" u Baru.

U osvrtu na sinoćnji ekspoze premijera Mila Đukanovića u Mojkovcu, Radunović je kazao da je "ta takozvana akademija pokazala da je ovo završna faza izdaje svega u Crnoj Gori zarad očuvanja vlasti, lične slobode i bogatstva".

"U ovoj završnoj fazi oni žele politički inžinjering i stvaranje novog Crnogorca kojem su bliži Turska i Albanija od Rusije i Srbije, i bliži Ferdinand od Principa. To moramo zaustaviti. Mi iz Nove nikad nećemo staviti prazan stomak i frižider ispred odbrane srpskih nacionalnih interesa. Nećemo dozvoliti da se u borbi za bolje sjutra Srbima izmakne stolica i da oni nestanu. Đukanović je ponovo zaigrao na taj potez koji mu je jednom već bio uspješan i ponovo hoće da udari na srpske institucije, srpsku crkvu i glavnu nacionalnu stranku, ali, one će znati da se izbore i da se ponovo vrati Crna Gora po kojoj smo se širom svijeta ponosili", rekao je pored ostalog Radunović.

Bonus video: