Krapović: Popoviću, ne potpisuj saglasnost za Miloša Marovića

Krapović navodi da u slučaju da se nešto slično uopšte i razmatra, protiv onih koji bi tako nešto potpisali bi bile podnijete krivične prijave
3 komentar(a)
Dragan Krapović, Foto: Demokrate
Dragan Krapović, Foto: Demokrate
Ažurirano: 08.01.2016. 14:40h

Upozoravamo nelegitimne vlasti u opštini Budva, pogotovo nelegitimnog Predsjednika opštine Srđu Popovića da se ne igraju sa građanima Budve i daju bilo kakve saglasnosti ili izjave kojima negiraju štetu po opštini Budva, a vezano za Sporazum o priznanju krivice Miloša Marovića ili bilo kog drugog optuženog u slučajevima u kojima su oštećeni građani Budve, to jest opština Budva", navodi se u saopštenju opštinskog odbora Demokratske Crne Gore koje potpisuje, predsjednik Dragan Krapović.

Krapović navodi da u slučaju da se nešto slično uopšte i razmatra, protiv onih koji bi tako nešto potpisali bi bile podnijete krivične prijave.

"I to bi moglo biti okarakterisano kao saučesništvo. Na to niko osim građana Budve nema pravo. Gospodin Popović je zajedno sa svojim partijskim drugovima, odbornicima DPS-a glasao u parlamentu Budve upravo za taj posao,kao i za mnoge druge dilove kojima je nanijeta velika šteta građanima Budve. Oni sada hoće da negiraju posljedice koje su nastupile po Opštinu Budva i tako nas, građane Budve liše pravične naknade, kao i da operu svoje ruke koje su sve do jedne bile visoko podignute kada se glasalo za sve poslove koji su sada predmet obrade Specijalnog tužilaštva. Sve to, je kao i od početka u Budvi bilo poznato Vladi Crne Gore,ministrima i premijeru,sve su znali i odobrili. Da je Crna Gora normalna država i normalno društvo sve bi se završilo u institucijama sistema i ne bi bilo potrebe da se političke partije u to uključuju ili bilo šta komentarišu.Ovako smo prinudjeni ,prvo jer nam ne dozvoljava dostojanstvo i intelekt da progutamo takvu jednu serviranu pravno –politicku vratolomiju koja poništava suštinu koncepta da svako odgovara za svoje postupke u skladu sa zakonom i bez izuzetka ,a drugo zbog teške finansijske situacije u opštini i činjenice da sada treba da vraćamo ogromne dugove koje je vlast svojim nepočinstvima napravila. Po našem mišljenju u pitanju su kontrolisani i farsični pravosudni procesi i u te njihove obračune ne ulazimo, ali tražimo da se sve otuđene pare, zemlja, uključujući i onu na Crvenoj Glavici pored Svetog Stefana, koja je dio tog posla ,kao i sve ostalo do zadnjeg eura bude vraćeno građanima Budve od kojih je sve to i uzeto,znači ne državnom budžetu,ne Megamarketu, već građanima Budve", zaključio je Krapović.

Bonus video: