URA Bijelo Polje: Neki domaći vidovnjaci koji vide nevidljivo prevazišli Nostradamusa

"Dan Opštine i ove godine se dočekuje tako što "slavljenici“ iz vladajuće koalicije proglašavaju Bijelo Polje regionalnim centrom po raznim parametrima, a koliko je to tačno najbolje osjećaju i znaju građani Bijelog Polja", kazao je je Almir Balić, član Opštinskog odbora URA Bijelo Polje
133 pregleda 3 komentar(a)
Almir Balić, Foto: Građanski pokret URA
Almir Balić, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 03.01.2016. 12:38h

Građanima Bijelog Polja čestitamo dan Opštine i nastupajuće Božićne praznike, sa željom da u godini promjena i oslobođenja Crne Gore od dugogodišnje diktature počnemo vraćati život našem gradu i da naredni dan Opštine dočekamo sa više optimizma, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA Bijelo Polje.

Bijelo Polje danas slavi Dan Opštine.

"Dan Opštine i ove godine se dočekuje tako što "slavljenici“ iz vladajuće koalicije proglašavaju Bijelo Polje regionalnim centrom po raznim parametrima, a koliko je to tačno najbolje osjećaju i znaju građani Bijelog Polja. Godinama se govori o dinamičnijem ekonomskom razvoju i povećanju zaposlenosti, samo što ta priča nije odraz stvarnog stanja. U našem gradu su prisutne samo kozmetičke promjene, šminkanje i ukrašavanje gradskih ulica. Velike razvojne projekte ni Nostradamus ne bi mogao vidjeti, ali su ga ipak prevazišli neki domaći vidovnjaci koji vide nevidljivo. Šminkanje ne znači ništa kad su duša i novčanik prazni", istakao je Almir Balić, član Opštinskog odbora URA Bijelo Polje.

On je dodao da je potrebno ojačati lokalnu ekonomiju, povećati zaposlenost, podići životni standard da bi se oživjela duša Bijelog Polja.

"Potrebno je i spriječiti konstantno smanjivanje broja stanovnika. Toga nema i neće biti sa aktuelnom vlašću", kazao je Balić..

Bonus video: