Lekić: Demos je spreman na svaki vid borbe protiv vlasti ogrezle u korupciji i kriminalu

Osvrćući se na najnovija dešavanja, predsjednik Demosa je istakao da njegovanje političke kulture i dijaloga jeste ono po čemu je naša stanka prepoznata i da istrajnost u borbi protiv režima nikad neće biti upitna.
77 pregleda 28 komentar(a)
Ažurirano: 31.12.2015. 12:59h

Klub odbornika Demosa u skupštini Glavnog grada organizovao je novogodišnji koktel u restoranu „Njujork“ za svoje članove i aktiviste.

Koktelu su, pored lokalnih funkcionera, prisustvovali i članovi Predsjedništva predvođeni predsjednikom Miodragom Lekićem.

Novogodišnje čestitke prisutnima su uputili šef Kluba odbornika Demosa Goran Radonjić i predsjednik Izvršnog odbora Goran Danilović.

Okupljenima se obratio i predsjednik Demosa Miodrag Lekić.

Analizirajući pređeno u protekloj godini, Lekić je podsjetio na period osnivanja stranke i uspješnost u pozicioniranju na crnogorskoj političkoj sceni u ovako kratkom periodu. Osvrćući se na najnovija dešavanja, predsjednik Demosa je istakao da njegovanje političke kulture i dijaloga jeste ono po čemu je naša stanka prepoznata i da istrajnost u borbi protiv režima nikad neće biti upitna.

Lekić je poručio da je Demos spreman na svaki vid borbe protiv vlasti ogrezle u korupciji i kriminalu.

„Naš put je jasan i pokušavamo dijalogom da doprinesemo da naredni izbori budu fer i slobodni. Međutim, ne bježimo ni od vaninstitucionalnog vida borbe, ali DEMOS će u takvim oblicima djelovanja učestvovati jedino kao ravnopravan.“ – zaključio je Lekić.

Galerija

Bonus video: