Milić: Projekat ulaska Crne Gore u NATO neće uspjeti

"Elementarno bi bilo vaspitano i politički pristojno da saopštenja DPS-a neko personalno potpiše, jer i mi i vi znamo da nijeste svi isti", naveo je Milić
99 pregleda 10 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 30.12.2015. 17:47h

Veliko interesovanje građana za potpisivanje predloga za raspisivanje državnog referenduma o punopravnom članstvu Crne Gore u NATO vojnom savezu izazvalo je nervoznu, neodgovornu, ali i očekivanu reakciju Demokratske partije socijalista, navodi se u saopštenju predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Srđana Milića.

On je reagovao na saopštenje DPS-a u kojem je navedeno da "Milić vodi SNP ka granici izbornog cenzusa".

"Nemate vi iz vrha DPS-a problem samo sa Srđanom Milićem, SNP-om i Državnim tužilaštvom, već sa onim što u kontinuitetu radite građanima Crne Gore. Ali, ono što je mnogo važnije, znam od čega je strah DPS – od nevjerovatno velikog interesovanja građana Crne Gore za potpisivanjem našeg predloga za raspisivanje državnog referenduma o NATO. Već danas mogu reći da vaš lični projekat o ulasku Crne Gore u Sjevernoatlantski pakt neće uspjeti, jer naš predlog o referendumu svojim potpisima podržavaju i članovi DPS-a", naveo je Milić.

Dodaje da bi elementarno bilo "vaspitano i politički pristojno da saopštenja DPS-a neko personalno potpiše, jer i mi i vi znamo da nijeste svi isti".

"Želim svim građanima Crne Gore puno zdravlja, sreće i mira u nastupajućoj godini i obećavam da vrijeme istine, pravde, slobode i solidarnosti – neumitno dolazi", zaključio je Milić.

Bonus video: