DF Bar: DPS izbacuje SDP, u toku je sumnjiva prekompozicija vlasti

"Naš odbornički klub ni u ponedjeljak 28. decembra neće prisustvovati sjednici SO Bar, niti ćemo ubuduće učestvovati na sjednicama kolegijuma predsjednika SO Bar jer u SO Bar više nema većine", rekao je na pres-konferenciji predsjednik odborničkog kluba DF u SO Bar Dejan Đurović
2 komentar(a)
Dejan Đurović, DF Bar, Foto: Radomir Petrić
Dejan Đurović, DF Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 23.12.2015. 11:40h

Čelnici barskog Demokratskog fronta (DF) su na današnjoj pres konferenciji objavili da DPS iz lokalne vlasti izbacuje SDP i da je u toku prekompozicija vlasti sumnjiva iz više aspekata, prije svega zbog nepoštovanja izborne volje građana na prethodnim lokalnim izborima.

DF traži od predsjednika države Filipa Vujanovića da zbog toga, kao i zbog veoma lošeg stanja lokalnih finansija, hitno raspiše vanredne lokalne izbore u Baru.

"Naš odbornički klub ni u ponedjeljak 28. decembra neće prisustvovati sjednici SO Bar, niti ćemo ubuduće učestvovati na sjednicama kolegijuma predsjednika SO Bar jer u SO Bar više nema većine. Ona se sada ad hoc stvara po kuloarima i u restoranima, što je, najblaže rečeno, nepošteno i nekorektno prema građanima Bara. DPS više u Baru ne želi u vlasti SDP, pa se većina sada traži među nezavisnim i odbornicima iz gornjeg dijela skupštinske sale gdje sjedi opozicija i sve nas to tjera na razmišljanje da li je u toku svojevrsna kupovina", rekao je na pres-konferenciji DF predsjednik odborničkog kluba DF u SO Bar Dejan Đurović.

Bonus video: