ZAKAZANA SJEDNICA SO ULCINJ

Kredit jači od svađa

Jaz između čelnika Force i koalicije okupljene oko Demokratske partije, dodatno produbljen ličnim animozitetima u poslednjih nekoliko mjeseci, postao je nepremostiva prepreka, pa je brak sklopljen, iz svega samo ne iz ljubavi, nakon januraskih izbora prošle godine i zvanično prestao da postoji
1 komentar(a)
Opština Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Opština Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 21.12.2015. 11:23h

Na dnevnom redu ulcinjske Skupštine, pred odbornicima naći se predlozi odluka o hipoteci za kredit od 4,2 miliona eura za koji je Vlada već dala saglasnost, rebalansu budžeta i otpremninama za opštinske službenike.

Drugu redovnu sjednicu drugog redovnog zasijedanja sazvao je predsjednik lokalnog parlamenta Fuad Hadžibeti nakon što je prethodno dogovor šefova klubova postignut na kolegijumnu.

Ulcinjski parlament, u blokadi je odavno zbog vještački izazvane krize, koju su kanalisali konstituenti lokalne vlasti.

Jaz između čelnika Force i koalicije okupljene oko Demokratske partije, dodatno produbljen ličnim animozitetima u poslednjih nekoliko mjeseci, postao je nepremostiva prepreka, pa je brak sklopljen, iz svega samo ne iz ljubavi, nakon januraskih izbora prošle godine i zvanično prestao da postoji.

To je nedavno potvrdio i predsjednik Opštine Fatmir Đeka, čija DP uporedo sa Forcom Nazifa Cungua, vodi pregovore sa DPS o prekompoziciji snaga u parlamentu.

Osim Force i koalicije oko DP, vlast u Ulcinju činili su i dva odbornika URA, koji će se preseliti u opozicione klupe.

Preporučujemo za Vas