DPS: Još jedan debakl DF-a

"Vjerujemo da bi pažljivijom analizom istupa pojedinih ratobornih govornika na tom protestu tužilački organi sigurno imali materijala za efikasno postupanje", saopšteno je iz DPS-a
57 pregleda 10 komentar(a)
NOVA protest NATO, Foto: Boris Pejović
NOVA protest NATO, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 14.12.2015. 11:48h

Svaki novi protest Demokratskog fronta (DF) je je njihov novi debakl, ocijenila je Demokratska partija socijalista (DPS) i navela da zbog istupa pojedinih govornika na antinato protestu u Podgorici ima elemenata za reagovanje tužilaštva.

Navodi se da DF već četiri mjeseca ne može da dođe k sebi i da se "ne zna ni protiv čega je, ni za šta je".

"Pokazali su to i na antinato protestu koji je organizovala Mandićeva Nova srpska demokratija s jednim brojem svojih epigona. Samo nije bilo Medojevićevog Pokreta za promjene", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, Janko Vučinić je junačio u gomili i prijetio oružanim ustankom u Crnoj Gori, a Milan Knežević koristio priliku da raskošni anticrnogorski vokabular još jednom prospe po podgoričkom asfaltu.

"Samo Peđe Bulatovića nije bilo nigdje. Pošto je shvatio da je njemu veća prijetnja Momir Bulatović od NATO Alijanse, koji opet nije propustio šansu da na svoj osoben način plasira nove gnusne neistine", kaže se u saopštenju DPS-a.

Kako se navodi, poslije subotnjeg antinato protesta u Podgorici građani Crne Gore, svi ljudi kojima je stalo do dobra svoje porodice i svoje države, još su uvjereniji u izbor evroatlantskog crnogorskog puta.

Sigurno je, kako se ocjenjuje, da će još više znati da cijene značaj poziva Crnoj Gori za članstvo u NATO.

"Vjerujemo da bi pažljivijom analizom istupa pojedinih ratobornih govornika na tom protestu tužilački organi sigurno imali materijala za efikasno postupanje", kaže se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: