Štajnmajer: Crna Gora ima punu podršku Njemačke

„Uoči Kongresa, na međunarodnoj konferenciji u organizaciji SPD, Roćen je imao priliku da zahvali ministru inostranih poslova Njemačke, Franku Valteru Štajnmajeru na pomoći i podršci euroatlantskom putu Crne Gore“, saopšteno je iz DPS-a
5 komentar(a)
Frank Valter Štajnmajer, Foto: Reuters
Frank Valter Štajnmajer, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.12.2015. 16:47h

Njemački ministar inostranih poslova, Frank Valter Štajnmajer, čestitao je Crnoj Gori dobijanje poziva za početak pristupnih razgovora za članstvo u NATO, navodeći da od Njemačke ima punu podršku na putu ka Alijansi i Evropskoj uniji.

Sa Štajnmajerom je danas razgovarao član Predsjedništva DPS Milan Roćen, koji učestvuje na Kongresu Socijaldemokratske partije Njemačke, koji se održava u Berlinu.

Na kongresu učestvuje preko 200 stranih delegacija iz Evrope i svijeta.

„Uoči Kongresa, na međunarodnoj konferenciji u organizaciji SPD, Roćen je imao priliku da zahvali ministru inostranih poslova Njemačke, Franku Valteru Štajnmajeru na pomoći i podršci euroatlantskom putu Crne Gore“, saopšteno je iz DPS-a.

Navodi se da je Štajnmajer čestitao Crnoj Gori dobijanje poziva za otpočinjanje pristupnih razgovora za članstvo u NATO i istakao da Crna Gora ima punu podršku njegove zemlje na putu ka Alijansi i EU.

Kako se dodaje, i mnogi drugi učesnici u razgovoru sa Roćenom čestitali su poziv Crnoj Gori

Bonus video: