Nikšić: Formiran Savjet OO Građanskog pokreta URA

Savjet broji devet stalnih članova, a po pozivu na raspravama o pojedinim pitanjima učestvovaće stručnjaci za pojedine oblasti
1 komentar(a)
URA, Ujedinjena reformska akcija, Foto: URA
URA, Ujedinjena reformska akcija, Foto: URA
Ažurirano: 09.12.2015. 12:12h

U Nikšiću je formiran Savjet Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA, a za predsjednika je izabran Veselin Vučurović, politikolog sa dugogodišnjim iskustvom u struci.

Savjet broji devet stalnih članova, a po pozivu na raspravama o pojedinim pitanjima učestvovaće stručnjaci za pojedine oblasti. Na konstitutivnoj sjednici usvojen je Orjentacioni program rada, a Savjet je predložio izradu analize o ekonomskoj strategiji razvoja Crne Gore, na temelju radno intenzivnih programa, ali i izradu analize o “kreatorima dužničkog ropstva” Nikšića i Crne Gore.

“Savjet je predložio Koordinacionom odboru da inicira formiranje savjeta na opštinskim nivoima, kao stručna i savjetodavna tijela koja analiziraju postojeće stanje i probleme u svojim sredinama i predlažu optimalna rješenja za njihovo rješavanje”, navodi se u saopštenju za javnost novoosnovanog Savjeta OO URA Nikšić, koji je prvi savjet nekog Opštinskog odbora u Crnoj Gori.

Bonus video: