Tivat: Popularnost Demokrata će nastaviti da raste

"Prepoznaje se velika simpatija prema Demokratama i značajan broj građana, koji, za sada, imaju neutralan odnos kada je u pitanju političko opredjeljenje"
4 komentar(a)
Demokrate Tivat, Foto: Demokrate
Demokrate Tivat, Foto: Demokrate
Ažurirano: 08.12.2015. 17:04h

Demokratska Crna Gora je predstavila program "Pobjede, a ne podjele" u Tivtu, kampanjom "od vrata do vrata", saopšteno je iz ove partije.

Članovi Mladih demokrata su obišli 3037 domaćinstava u Tivtu, i tom prilikom su odgovarali na mnoga pitanja. kako bi što bolje objasnili svojim domaćinima poziciju Demokratske Crne Gore na političkoj sceni.

"Ono što sve nas u ovoj mladoj partiji čini zadovoljnim jeste zapažena prepoznatljivost i odobravanje građana na sami pomen Demokrata, što je na kraju rezultiralo njihovom jasnom podrškom od 10,34% u ovoj maloj i lijepoj Opštini na crnogorskom primorju. Prepoznaje se velika simpatija prema Demokratama i značajan broj građana, koji, za sada, imaju neutralan odnos kada je u pitanju političko opredjeljenje. Ovakav trenutni status Demokrata u očima građana, potvrda je entuzijazmom vođenog i požrtvovanog rada na predstavljanju naše ideje o stvaranju poštenije, bogatije i demokratski uređene Crne Gore, ali i pouzdan pokazatelj da je pred Demokratama svijetla budućnost", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz partije očekuju da nakon posjete Tivtu zaključili da će "popularnost Demokrata samo nastaviti da raste"

Bonus video: