Glendža: Osuda orkestriranog napada na Bobana Batrićevića

Naročito ako se tiče pravoslavnog ili bilo kojeg drugog vjerskog fundamentalizma. Recept koji je uspostavo režim, sa medijima koje kontroliše, sada je samo primijenjen na društvenim mrežama od strane radikalnih tobožnjih opozicionara, a služi za obračun sa svima nemaju licencu i legitimitet ovih "ostrašćenih demokrata"
141 pregleda 37 komentar(a)
Petar Glendža, Foto: URA
Petar Glendža, Foto: URA
Ažurirano: 08.12.2015. 14:44h

Cetinjski odbor Građanskog pokreta URA osudio je napad na Bobana Batrićevića, koji se prethodnih dana dešava na društvenim mrežama.

"Fotomontaže, insinuacije, gruba podmetanja i prijetnje su samo dio orkestriranog napada na njega, koji za cilj ima da ga omalovaži i diskredituje. To što je g. Batrićević uveliko prepoznat kao kritičar režima, antifašista i neko ko zarad bilo kakvih kompromisa ne odstupa od svojih ideala, povod je da na ovaj način bude tretiran od strane onih kojima to upravo nedostaje", kazao je Petar Glendža, predsjednik URA sa Cetinja.

On je dodao da se ovakvim djelovanjem "opozicione alternative" šalje poruka svima koji iznesu svoje mišljenje, a koje se ne poklapa sa opštim,

"Naročito ako se tiče pravoslavnog ili bilo kojeg drugog vjerskog fundamentalizma. Recept koji je uspostavo režim, sa medijima koje kontroliše, sada je samo primijenjen na društvenim mrežama od strane radikalnih tobožnjih opozicionara, a služi za obračun sa svima nemaju licencu i legitimitet ovih "ostrašćenih demokrata". Željni bilo kojeg vida medijske pažnje, spremni su i na podmetanja, poput prikazivanja Batrićevića kao vodećeg zagovornika ulaska Crne Gore u NATO, a onda mu podlo i perfidno ugrožavaju bezbjednost praveći fotomontaže na kojima je tobože počinio vandalski čin paljenja zastave", kazao je Glendža.

Bonus video: