SD: Bićemo najjača partija u Sutomoru

"Sprovođenje naših ideja iziskuje aktivan rad svih naših članova, a mi ćemo se potruditi da u Sutomoru budemo najjača partija", poručili su članovi i rukovodstvo Socijaldemokrata
385 pregleda 14 komentar(a)
Socijaldemokrate Sutomore, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate Sutomore, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 04.12.2015. 10:54h

Na sinoćnjem sastanku kojem je prisustvovalo 45 članova Socijaldemokrata Bar, formiran je mjesni obor Sutomore i izabrano rukovodstvo. Za predsjednika je jednoglasno izabran Zoran Pajović, potpredsjednik Opštine Bar.

Za potpredsjednike su izabrani ugledni privrednik iz Sutomora Draško Popović, rukovodilac u JP ,,Vodovod i kanalizacija“ Nikola Živković i diplomirani turizmolog Srđan Vuksanović. Sekretar mjesnog odbora u narednom periodu će biti Jovana Ostojić, student Pravnog fakulteta.

Prije prelaska na dnevni red, predsjednik Socijaldemokrata Bar Mićo Orlandić je čestitao svim prisutnim članovima poziv Crnoj Gori da pristupi NATO-u, porodici najmodernijih i najrazvijenijih država svijeta.

,,Punog srca, posebno kada vidim veliki broj mladih ljudi, želim da vam najiskrenije čestitam još jedan korak naprijed, korak koji smo svi zajedno ostvarili na putu ka društvu ekonomski najjačih zemalja svijeta. Prešli smo najvažniji prag u istorijskom razvoju, a pristup NATO-u će biti suština sigurne, bezbjedne i prosperitetne Crne Gore. Poseban aspekt u viziji agresivnog ekonomskog razvoja našeg grada i države, imaće Sutomore koje polako, ali sigurno, prerasta u prestižnu turističku destinaciju”, istakao je Orlandić.

Novoizabrani predsjednik je naglasio da će Socijaldemokrate Sutomora u ovom, izuzetno kvalitetnom sastavu, učiniti sve da najperspektivnija mjesna zajednica u Baru krene putem konkretnog agresivnog ekonomskog razvoja.

,,Posvetićemo se kreiranju uslova za ostvarivanje Programa privatno-javnog partnerstva, koji su pravi put za realizaciju krupnih infrastrukturnih projekata, a u narednom periodu će niz kapitalnih investicionih projekata biti realizovano u Sutomoru”, rekao je Pajović.

"Sprovođenje naših ideja iziskuje aktivan rad svih naših članova, a mi ćemo se potruditi da u Sutomoru budemo najjača partija", poručili su članovi i rukovodstvo Socijaldemokrata.

Bonus video: