Demokrate: Nikšićani podržavaju plan "Pobjede a ne podjele"

U okviru kampanje "od vrata do vrata", mlade Demokrate su posjetile 10.257 nikšićkih domaćinstava kojima je predstavljen program "Pobjede, a ne podjele"
23 komentar(a)
Demokrate u Nikšiću, Foto: Demokrate
Demokrate u Nikšiću, Foto: Demokrate
Ažurirano: 03.12.2015. 11:35h

U prostorijama Demokratske Crne Gore, u Nikšiću održana je sjednica Inicijativnog odbora Demokratske Crne Gore za ovu opštinu.

Na sjednici se rukovodstvo partije upoznalo sa aktivnostima koje su Mlade Demokrate imale na području Nikšića u poslednjih dvadesetak dana.

U okviru kampanje "od vrata do vrata", mlade Demokrate su posjetile 10.257 nikšićkih domaćinstava kojima je predstavljen program "Pobjede, a ne podjele".

Prema informacijama s kojima ova partija raspolaže, Demokrate imaju u Nikšiću podršku od 14,85 odsto glasova sa tedencijom rasta "naročito mladih ljudi koji su se aktivirali u kampanji od vrata do vrata", navode u Demokratskoj Crnoj Gori.

"Na sjednici je predstavljen i plan za izlazak iz političke krize u kojoj se nalazi Crna Gora jedini dokument takve prirode u ovom trenutku, koji na sveobuhvatan način vrši analizu stanja u državi i nudi konkretna rješenja za prevazilaženje teške političke situacije. Demokrate iz Nikšića su upoznate i sa sadržajem i namjerom donošenja tzv. Lex specialis-a, posebnog zakona koji u sklopu Plana ima za cilj sprovođenje poštenih i fer izbora u Crnoj Gori, kroz sprečavanje predizbornih i izbornih zloupotreba i nezakonitosti", navode u Demokratama.

U stranci su najavili i brzo formiranje opštinskih organa Demokratske Crne Gore, u "očito jakom uporištu Demokrata", Nikšiću.

Bonus video: