Milošević: O pozivu Krivokapića nakon povratka Đukanovića iz Kine

Krivokapić je u ponedjeljak pozvao lidere svih političkih subjekata, osim Socijaldemokrata Crne Gore, da se sastanu 1. decembra kako bi razgovarali o aktuelnoj političkoj krizi u Crnoj Gori i pronalaženju načina za njeno prevazilaženje
4 komentar(a)
Tarzan Milošević, Foto: Luka Zeković
Tarzan Milošević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.11.2015. 13:34h

Demokratska partija socijalista (DPS) će se o pozivu predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića na dijalog izjasniti nakon povratka lidera stranke Mila Đukanovića iz Kine, i odrediti ko će učestvovati na tom sastanku.

Krivokapić je u ponedjeljak pozvao lidere svih političkih subjekata, osim Socijaldemokrata Crne Gore, da se sastanu 1. decembra kako bi razgovarali o aktuelnoj političkoj krizi u Crnoj Gori i pronalaženju načina za njeno prevazilaženje.

Politički direktor DPS-a, Tarzan Milošević, kazao je da se ta stranka u kontinuitetu zalagala da o svim problemima koji su vezani za izborno zakonodavstvo i drugim temama treba razgovarati u parlamentu.

„DPS će svakako učestvovati u pregovorima koje je predložio Krivokapić, a o tome ko će učestvovati u njima odlučiće predsjednik Đukanović po povratku iz Kine“, rekao je Milošević agenciji MINA.

On nije želio da komentariše sadržaj poziva, u kojem je Krivokapić, pored izbornog zakonodavstva, naveo i druge teme o kojima bi trebalo razgovarati u cilju vraćanja povjerenja u izborni proces.

„Ja bih to ostavio za petak i subotu, kada će Đukanović biti u Crnoj Gori. On će se odrediti vezano za postavljena pitanja i definisati ko će biti prisutan na sastanku kod Krivokapića“, kazao je Milošević.

Bonus video: