Pajović čestitao MOST-u: Koncept "trećeg puta" kao inspiracija novim generacijama političara

"Uz želju da ostvarite svoj program koji će pomoći vašoj državi, ali isto tako i dati smjernice za konstruktivne alternativne modele kreiranja političke profilacije"
63 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Darko Pajović, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 10.11.2015. 14:00h

Lider Pozitivne Crne Gore, Darko Pajović čestitao je izborne rezultate MOST-u, na nedavno održanim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj.

"Iskreno se nadam da će model političke kulture koji promovišete i koncept "trećeg puta" zaživjeti u punom opsegu i biti inspiracija novim generacijama političara, ne samo u Hrvatskoj, već i u cijelom regionu. Vaša politička platforma koja je podređena suštinskim reformama društva u funkciji građanina će, uvjeren sam, biti putokaz u kom pravcu treba ići politika kako bi se oslobodila od partitokratije i partijskih polarizacija, a koja bi ujedno predstavljala demokratski odgovor na usporavanje pozitivnih društvenih tokova", izjavio je Pajović.

Predsjednik Pozitivne je poželio da MOST ostvari svoj program.

"Uz želju da ostvarite svoj program koji će pomoći vašoj državi, ali isto tako i dati smjernice za konstruktivne alternativne modele kreiranja političke profilacije, još jednom vam upućujem čestitke na izuzetnom izbornom rezultatu" , poručio je Pajović.

Bonus video: