Čestitka Đukanovića kanadskom kolegi

"Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su investicije iz Kanade, koje personifikuje Peter Mank, pružile ne samo značajan doprinos ukupnom razvoju Crne Gore, već su ojačale ukupne veze i prijateljstvo između naših zemalja", kazao je Đukanović
11 komentar(a)
novogodišnji koktel, Milo Đukanović, Foto: Vlada Crne Gore
novogodišnji koktel, Milo Đukanović, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 06.11.2015. 16:01h

Premijer Milo Đukanović uputio je čestitku predsjedniku Vlade Kanade Džastinu Tridou povodom njegovog izbora na tu dužnost.

Đukanović je naveo da vjeruje da postoji obostrani interes za dalje jačanje bilateralnih odnosa, na liniji dosadašnje uspješne saradnje.

"Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su investicije iz Kanade, koje personifikuje Peter Mank, pružile ne samo značajan doprinos ukupnom razvoju Crne Gore, već su ojačale ukupne veze i prijateljstvo između naših zemalja", kazao je Đukanović.

On je naglasio i značaj podrške Kanade evroatlantskim integracijama Crne Gore i regiona.

"To je važan podsticaj za nas u sprovođenju reformi i ispunjavanju obaveza iz intenziviranog i fokusiranog dijaloga sa NATO, u očekivanju pozitivne odluke o pozivu Crnoj Gori za članstvo u Alijansi u decembru ove godine", navodi se u čestitki Đukanovića.

Bonus video: