SNP Podgorica: Mudra odluka da se pojavimo na protestima ispred Skupštine

Posebno je istaknuto da je Socijalistička narodna partija i trebalo ovako da postupi, jer je nastala iz velikog narodnog pokreta 1998. godine i samim tim nikada nije bila, niti će biti protiv organizacije ozbiljne, jasno definisane i odlučne akcije iskazivanja nezadovoljstva politikom Vlade Crne Gore"
13 komentar(a)
protesti DF, Foto: Savo Prelević
protesti DF, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.10.2015. 08:49h

Socijalistička narodna partija je mudro postupila što su se članovi i rukovodstvo pojavili na protestima ispred Skupštine Crne Gore, saopšteno je nakon sjednice Odbora SNP Podgorica.

"Posebno je istaknuto da je Socijalistička narodna partija i trebalo ovako da postupi, jer je nastala iz velikog narodnog pokreta 1998. godine i samim tim nikada nije bila, niti će biti protiv organizacije ozbiljne, jasno definisane i odlučne akcije iskazivanja nezadovoljstva politikom Vlade Crne Gore", dodaje se u saopštenju SNP-a.

Odbor je dao punu podršku članovima i rukovodstvu Odbora SNP Glavnog grada, kao i predsjedniku partije Srđanu Miliću, potpredsjednici Danijeli Pavićević i šefu Kluba poslanika Aleksandru Damjanoviću, kako su se odnijeli prema zaključcima Glavnog odbora i načinu odnosa prema protestima ispred Skupštine Crne Gore;

Jedan od zaključaka sjednice Odbora SNP Podgorica je da treba sprovoditi stalnu zaštitu partije, njenog programa, članova, odbornika, poslanika i rukovodstva od sve češćih, neosnovanih napada političkih protivnika

Predloženo je i rukovodstvu partije da što hitnije realizuje ideju o osnivanju sopstvenog glasila.

"Fokusirani na ono što tišti običnog građanina Podgorice, ukazujemo na potrebu unapređenja kvaliteta zdravstvenog i obrazovnog sistema u prigradskim naseljima, a kao drastične primjere navodimo situaciju na područjima Zlatice i Doljana, gdje nedostaju ambulanta, dječji vrtić i osnovna škola. Ostajemo potpuno i jasno privrženi jedinstvu Partije i za to ćemo se zalagati svim snagama", navodi se u zaključcima sa sjednice Odbora SNP Podgorica.

U radu sjednice su učestvovali predsjednik SNP Srđan Milić i potpredsjednica Danijela Pavićević.

Bonus video: