Lakušić: Zatvaranje jedne ulice je mala žrtva na putu do pobjede demokratske CG

Lakušić pita zašto građani Podgorice ne dignu glas protiv katastrofalnog javnog prevoza naročito u prigradskim i seoskim naseljima ili protiv ekspanzije izgradnje stambeno-poslovnih objekata na parkovskim i javnim površinama u najužem jezgru grada
57 pregleda 8 komentar(a)
Zoran Lakušić, Foto: Luka Zeković
Zoran Lakušić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 08.10.2015. 09:06h

Član predsjedništva Demokratske nardone partije (DNP) i odbornik u Skupštini Glavnog grada Zoran Lakušić izvinio se, građanima Podgorice, što su iz DF-a prinuđeni da se na ovaj način bore za slobodu, pravdu i dostojanstvo svih građana CG, "kao jednom od načina da stanemo na put daljoj pljački Crne Gore i njenih građana i krađi izbora".

Lakušić građane Podgorice poziva na strpljenje, jer je kako je rekao zatvaranje jedne ulice za saobraćaj u glavnom gradu "mala žrtva koju smo dužni svi podnijeti na putu do pobjede demokratske Crne Gore u kojoj ćemo svi disati punim plućima i uživati u slobodi."

"Da ne laje kuca radi sela, već sebe radi, potvrđuje orkestarsko kukomakanje izvršne vlasti i aktivista DPS zbog otežanog odvijanja saobraćaja u bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici izazvanog protestima Demokratskog fronta. Ta njihova nervoza rezultat je zabrinutosti šta će biti sa režimom Mila Đukanovića, a samim tim i privilegijama koje im donosi podrška režimu, jasno je svim časnim građanima Crne Gore. Jer da nije tako odavno bi se čuo njihov glas zbog nesnosnog smrada koji se godinama širi na prostoru oko kolektora za prečišćavanje otpadnih voda ili zbog stalnih prekida u snadbijevanju vodom za piće sa izvorišta Mareza građana Podgorice nakon obilnih padavina", kazao je Lakušić.

Lakušić pita zašto ti građani Podgorice ne dignu glas protiv katastrofalnog javnog prevoza naročito u prigradskim i seoskim naseljima ili protiv ekspanzije izgradnje stambeno-poslovnih objekata na parkovskim i javnim površinama u najužem jezgru grada.

"Gdje je pobuna protiv neviđene pljačke Crne Gore od strane nosilaca najodgovornijih državnih funkcija, kadrova DPS organizovanog kriminala i korupcije u Glavnom gradu gdje je budžet oštećen na desetine milona evra" rekao je Lakušić.

Da li ti iskreni zaljubljenci u Crnu Goru saosjećaju, pita Lakušić sa desetinama hijada svojih sugrađana koji su katastrofalnom politikom režima dovedeni u stanje socijalne potrebe i koji mjesecima ne prolaze bulevarom Svetog Petra Cetinjskog sa jedne strane ili druge strane Morače.

"Da li tu izvršnu vlast i njihove poslušnike bole nedaće djece u osnovnim i srednjim školama koji u vrijeme obilnijih padavina gaze potoke vode podgoričkim saobraćajnicama, a mnogi nemaju uslova da plate prevoz. Da li znaju da su toj djeci zbog prebukiranosti i nehumanih uslova, potrebni novi vrtići i škole u Podgorici" pita Lakušić.

Bonus video: