DNP: Protesti će ostvariti volju naroda

Na sjednici je konstatovano da je poziv liderima ostalih opozicionih parlamentarnih subjekata bio odraz državničke mudrosti
50 pregleda 7 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Milan Knežević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.09.2015. 13:08h

Članovi Demokratske narodne partije (DNP) učiniće sve da mirni i demokratski protesti rezultiraju ostvarenjem narodne volje, a to je formiranje prelazne Vlade čiji je cilj održavanje fer i demokratskih izbora, poručeno je iz te stranke..

Na sjednici Opštinskog odbora DNP-a u Podgorici, kojoj je prisustvovao predsjednik partije Milan Knežević, analizirane su aktivnosti oko organizovanja mirnih i dostojanstvenih protesta Demokratskog fronta (DF) u nedjelju.

“Tim povodom je zaključeno da se optimizam zasniva na dosad iskazanoj snažnoj podršci članstva”, navodi se u saopštenju DNP-a.

Knežević se, kako se navodi, zahvalio svim članovima podgoričkog opštinskog odbora DNP-a na uspješno ostvarenim aktivnostima u realizaciji protesta.

“On je istakao da će članovi i simpatizeri DNP-a u Podgorici, i širom Crne Gore, zajedno sa svima u DF-u, učiniti sve da mirni i demokratski protesti rezultiraju ostvarenjem narodne volje, a to je formiranje prelazne Vlade, u cilju konačnog održavanja fer i demokratskih izbora u Crnoj Gori”, kaže se u saopštenju.

Na sjednici je konstatovano da je poziv liderima ostalih opozicionih parlamentarnih subjekata bio odraz državničke mudrosti.

"Bez obzira što su svi oni odbili da se pojave u Organizacionom odboru protesta, članovi i simpatizeri tih opozicionih subjekata svakako će biti na protestima zajedno s narodom Crne Gore, koji želi demokratske promjene", poručeno je iz DNP-a.

Bonus video: