Jašović izabran za koordinatora OSD Berane

Sastanku IO Socijaldemokrata prisustvovao koordinator Socijaldemokrata Berana Bedrija Lucević, koordinatorka Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Marija Blagojević, kao i Ahmed Zajmović, Ivona Vuković i Aida Kerović
69 pregleda 2 komentar(a)
Vladimir Jašović, Foto: Socijaldemokrate
Vladimir Jašović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 13.09.2015. 09:44h

Inicijativni sastanak Omadine Socijaldemokrata Berane održan je 12. septembra 2015. godine, na kojem je za koordinatora izabran Vladimir Jašović.

Na sastanku je bilo riječi o pitanjima od značaja za omladinu ovog grada kao i o aktivnostima koje OSD Berane planira da realizuje u narednom periodu. Takođe,ovo okupljanje je bilo prilika za razgovor o strukturi omladine na lokalnom nivou.

Sastanku IO Socijaldemokrata prisustvovao koordinator Socijaldemokrata Berana Bedrija Lucević, koordinatorka Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Marija Blagojević, kao i Ahmed Zajmović, Ivona Vuković i Aida Kerović.

“Jedan od osnovnih ciljeva za koji će se Socijaldemokrate zalagati je ravnomjeran ekonomski razvoj. U tom smislu, insistiraćemo na podsticanju domaćih i stranih investicija, posebno u manje razvijeni sjeverni dio, a na ovaj način možemo očekivati i otvaranje novih radnih mjesta, što predstavlja šansu za mlade ljude ovog kraja”, poručio je koordinator Omladine Socijaldemokrata Berane, Vladimir Jašović.

Bonus video: