Bogdanovićev savjetnik pričao za 682 eura?

Komentarišući Blažićev telefonski račun, Glendža tvrdi da je taj iznos u vrijednosti 17 kompleta udžbenika za prvake, čitave mjesečne zaradu hirurga iz bolnice Danilo I, pune tri prosječne cetinjske penzije ili jednu i po mjesečnu zaradu profesora cetinjske Gimnazije
110 pregleda 83 komentar(a)
Dražen Blažić račun mobilni, Foto: Facebook.com
Dražen Blažić račun mobilni, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 29.08.2015. 06:29h

Funckioner Ujedinjene reformske akcije (URA) Petar Glendža kazao je da je telefonski račun savjetnika u Prijestonici Dražena Blažića od 682 eura samo jedna od zloupotreba koje se dešavaju na Cetinju.

Savjetnik Aleksandra Bogdanovića napravio je dug za mobilni telefon od 682 eura, a Glendža tvrdi da se se u Prijestonici neracionalno troši novac kojeg ionako nema.

Glendža na svom Fejsbuk profilu objavio je Blažićev telefonski račun iz aprila na kojem se vidi da je ukupan dug Bogdanovićevog savjetnika 682 eura.

Blažić je "Vijestima" rekao da isti broj koristi i u privatne i službene svrhe, a da mu Prijestonica za službene razgovore plaća do 100 eura mjesečno.

"Sve što je preko 100 eura mjesečno plaćam ja. To je moj višegodišnji dug, to plaćam ja a ne Prijestonica" rekao je Blažić, navodeći da mu je telefonski račun za april bio 29 eura.

Komentarišući Blažićev telefonski račun, predsjednik cetinjskog odbora građanskog pokreta URA tvrdi da je taj iznos u vrijednosti 17 kompleta udžbenika za đake prvake, čitave mjesečne zaradu hirurga iz bolnice Danilo I, pune tri prosječne cetinjske penzije ili jednu i po mjesečnu zaradu profesora cetinjske Gimnazije.

Šef Cetinjske URA je “Vijestima” rekao da vjeruje da je to samo jedna od zloupotreba koje se dešavaju u Prijestonici.

“Objavio sam i račun iz restorana “Dali” od 308 eura koji je takođe potpisao Blažić. Iz Prijestonice su rekli da su vodili službenu delegaciju na ručak, što je u redu, ali zašto baš u najskuplji restoran, zašto ih nisu vodili negjde na Cetinje” rekao je Glendža.

Bonus video: